



## **Virtual Consultation Meeting on Global Citizenship Education**

## for Southeast Asian Countries

Tuesday, 31 August 2021 | 13:00 – 16:30 (GMT+7)

## TENTATIVE PROGRAMME

Time	Programme
13:00 – 13:15 (15 mins)	[Opening]
	SEAMEO Colours
	SEAMEO Song
	Opening Remarks from APCEIU Director
	Welcoming Remarks from SEAMEO Secretariat Director
	Group Photo
	Introduction of Agenda
13:15 – 13:25	[Ice-Breaking]
(10 mins)	
	[Session 1]
13:25 – 13:35	Presentation on the Current Status on GCED Implementation and
(10 mins)	APCEIU Efforts in Southeast Asia
	Presenter: Dr Hyun Mook Lim (Director, APCEIU)
13:35 – 13:40	Break
(5 mins)	Dicar
13:40 – 14:40 (60 mins   10 mins each)	[Session 2]
	Country Presentations on GCED Implementation:
	Brunei Darussalam
	<ul> <li>Cambodia</li> </ul>
	<ul> <li>Indonesia</li> </ul>
	• Lao PDR
	<ul> <li>Malaysia</li> </ul>
	Myanmar
	Moderator: Dr Kritsachai Somsaman (Deputy Director for
	Administration and Communication, SEAMEO Secretariat)

14:40 – 14:50 (10 mins)	Break
	[Session 3]
	Country Presentations on GCED Implementation:
	<ul> <li>Philippines</li> </ul>
14:50 – 15:40	<ul> <li>Singapore</li> </ul>
(50 mins	<ul> <li>Thailand</li> </ul>
10 mins each)	Timor Leste
	• Vietnam
	Moderator: Ms Piyapa Su-angavatin (Knowledge Management
	Manager, SEAMEO Secretariat)
15:40 – 15:45	Break
(5 mins)	
	[Session 4]
15:45 – 16:25	Group Discussion on possible areas of cooperation
(40 mins)	Moderator: Mr Jay Jaehong Kim (Head, Office of External Relations
	and Information, APCEIU)
16:25 – 16:30	Closing
(5 mins)	